Traiteur Eindejaar

Hapjes

Cracker met mousse van gerookte zalm en mousse van Breydelham

Haringfilet met currysausje

Gegratineerde oester

Coppa en Manchego

Samosa gevuld met krokante groentjes en maïs

 

Prijs persoon €12pp

 

Voorgerechten

Carpaccio van zalm en heilbot - zure room - limoen - klassieke toast

OF

Karnemelksmeus - gebakken coquille - prei (+ €2,-)

OF

Brugse Blomme in filodeeg - compôte van rode ui 

 

 

 

Hoofdgerechten

Wildstoofpotje - spruitjes en breydelspek - crème van knolselder - witloof - compôte van veenbessen - mini kroketjes 

OF

Filet van hertenkalf Grand-veneur - spruitjes en breydelspek - crème van knolselder - witloof - compôte van veenbessen - mini kroketjes (+ €4,-)

OF

Filet van heilbot - schorseneer - prei - mousseline van aardappel - witte wijnsaus  (+ €4,-)

 

Dessert

Gepocheerd peertje - speculoos gebakje 

OF 

Kerstbuche 

 

 

Prijs menu €38,- per persoon

Gerechten apart:

-> voorgerechten €14,-

-> hoofdgerechten €19,-

->dessert €8,-

 

Bestellen voor kerst tot 18/12

Bestellen voor eindejaar tot 26/12

Afhalen kerst op 24/12 van 13h-14h30

Afhalen eindejaar op 31/12 van 13h- 14h30