Dinner and dance - 25 november 2022

 

Aperitief Bubbels of streekbier met een wachtbordje

---

Fris slaatje met gepaneerde visreepjes en verse tartaar

---

Kalfsmedaillon - gesauteerde groentjes - kalfsjus

---

Dessert van de chef

---

Koffie en versnaperingen

 

 

 

70,00 € pp, wijnen en waters inbegrepen,
alsook alle gewone dranken tijdens de maaltijd tot 2h30
Geen sterke dranken en champagnes

 

Start stipt om 19:30h

 

Reserveren kan telefonischReservatie is bevestigd bij vooraf betaling op rekeningnummer: BE22 0018 2391 5147 - 

Graag 1 overschrijving per tafel, dit is dan ook meteen de naam waarop de tafel gereserveerd is, gelieve deze dan ook door te geven aan de rest van het gezelschap

 

Gelieve allergieën, vegetariërs en veganisten of andere vereisten op voorhand te vermelden, liefst een week voordien, op het moment zelf van de bediening is het niet meer mogelijk om hier nog rekening mee te houden, geef dus alles tijdig door en we houden met plezier rekening met uw wensen. Om zeker geen misverstanden te hebben, vragen we om deze info door te geven via mail, bedankt voor uw begrip.

 

Muziek wordt verzorgd door Sneaky little soundsystem

Dit vierkoppige DJ-collectief grijpt terug naar de roots: gewapend met de platenbak en een enorme dosis enthousiasme bestormen zij de draaitafels. Indie, Rock, Eighties, Disco, Reggae, Hip Hop, Soul, Jazz, Funk... : een uitgebreide waaier aan genres wordt door de naald gejaagd.

Als fijne achtergrond op een zomers terras of tijdens een stomend dansfeest: Sneaky Little Soundsystem weet ongetwijfeld de juiste plaatjes te kiezen om de juiste sfeer te creëren.